Tietoa kasvattajasta

Hei! Olen Mirka Orimattilasta. Tutustuin ocicatteihin rotuna joskus 1992-1993 amerikkalaisia kissalehtiä lueskellessani. Ensimmäinen ocicat tuli elämääni 1994, suklaahopeatäplikäs Hely (GIC Galax Sweet Pearl). Alkujaan Hely oli melko pidättyväinen, mutta ekojen pentujen myötä hänestä kasvoi mun elämäni the kissa. Hely opetti hyvin paljon mm. kissaeläinten kommunikaatiosta ja kissojen älykkyydestä ja siitä miten paljon kissat välillä ymmärtävät ihmisten tunteista ja ajatuksista. 

Kasvatin ensimmäisen ocicat pentueeni pari vuotta myöhemmin, 1996. Lopetin kasvattamisen joskus kymmenisen vuotta ja keskityin muihin asioihin, mm. ihmislapsiini. Ocicateista perheenjäseninä en kuitenkaan luopunut missään vaiheessa. Kotona mulla on tällä hetkellä kolme kissaa, yksi vanhempi ocipapparainen Keke, F2-ocicat Hilda ja maatiaiskissa Liisa. 

Anórien's nimi tulee J.R.R. Tolkienin kirjoista. Anórien sijaitsee Minas Tirithiltä ja Valkoisilta vuorilta pohjoiseen. Sana itsessään on sindariniä ja tarkoittaa auringon maata.

Kysy lisää!